sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäiväkakku




En ole koskaan tykännyt perinteisistä täytekakuista jotka on vuorattu hirveällä kasalla kermavaahtoa. Kermavaahto on se pahin asia, pahanamakuista ja iljettävä koostumus. Kakut silti maistuvat erittäin hyvin, erityisesti erilaiset juustokakut. Terveellisyydestä viis, kuhan makunautinto on taattu! Löysin Fazerin sivuilta vadelma-marianne juustokakku ohjeen, mutta ohjeiden noudattaminen tuntui tylsältä - näinpä syntyi versio vadelma-mustikka marianne juustokakku. Pohjalle minttudominokeksejä, keskimmäiseen osaan paljon mariannerouhetta ja päälliseksi mehua ja marjoja :-) Fazerin ohjeessa olisi juusto-osa korvattu rahkalla ja kermavaahdolla, mutta halusin luottaa perinteiseen maustamattomaan tuorejuustoon. Antaa mukavaa imelää makua! Kannattaa kokeilla, meillä tykättiin paljon mausta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti